VOLUNTARI ÎN EDUCAȚIE-VOLUNTARI ÎN SPORT

VOLUNTARI ÎN EDUCAȚIE-VOLUNTARI ÎN SPORT

 

prima

Debutul în noul an școlar a însemnat un motiv de bucurie pentru micuții elevi din Voluntari, nu doar cu ocazia revederii colegilor și profesorilor. Aceștia au avut prilejul să își vadă idolii de pe dreptunghiul verde, nu din tribuna stadionului, ci chiar în curtea școlii!
Clubul nostru a demarat proiectul VOLUNTARI în educație-VOLUNTARI în sport împreună cu Direcția de Asistență Educativă Voluntari și Primăria Orașului Voluntari. Timp de două zile, mai mulți fotbaliști aparținând echipei FC Voluntari au ținut lecții deschise la orele de educație fizică în Școlile nr. 1, 2 și 3. Pentru micuții cu vârste de 8 și 9 ani întâlnirea cu fotbaliștii pregătiți de Florin Marin a însemnat și un prilej de miuță în compania acestora.

 

În prima zi, 60 de elevi aparținând Școlii nr. 2 au avut ocazia să îi asculte și să obțină autografe de la Dinu Todoran, Mircea Bornescu și Daniel Novac.

 

adoua

 

“Avem și noi copii și e ușor de citit bucuria din ochii lor. Unui copil îi poți aduce bucurie și cu un simplu gest. E o fericire să îi vezi râzând. În plus este foarte bine că aleargă și nu stau cu nasurile băgate în calculatoare și tablete”.
Mircea Bornescu

 

Dimineața celei de-a doua zile a constituit motiv de mare bucurie pentru copiii de la Școala nr. 3 care i-au aplaudat frenetic pe Venelin Filipov și pe Ionuț Balaur.

 

atreia

 

“Atunci când îi văd cum râd fericiți, îmi vine și mie să râd. Bucuria copiiilor este molipsitoare, ne face fericiți pe toți. Se vede de la distanță că le place sportul după cât de mult aleargă”.

Venelin Filipov

 

Ultima “țintă” a fotbaliștilor clubului nostru a fost Școala nr.1, loc în care băieți și fete de-o șchioapă s-au jucat “de-a fotbalul” cu Florin Cernat și Petre Ivanovici.

 

apatra

 

“Toți am fost copii și am iubit fotbalul. Pentru noi era o mândrie să putem sta câteva clipe alături de fotbaliști adevărați. Sportului ar trebui să i se acorde mai multă importanță în școli”.

Florin Cernat

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook