Victorie decisiva la Pitesti !

9 Mai 2015 a devenit cea mai importanta data din scurta istorie a clubului FC Voluntari.

Sambata a fost transata aproape definitiv batalia pentru promovarea in prima liga odata cu victoria echipei noastre in fata celor de la Academica Pitesti. In fata a aproximativ 300 de voluntareni ce au facut deplasarea in orasul lui Dobrin, echipa noastra a avut cea mai buna evolutie din aceast sezon, parerea unanima a specialistilor prezenti la meci fiind aceea ca sambata nicio echipa de liga 1 n-ar fi putut sa invinga echipa noastra.

Ilie Poenaru, in ciuda numeroaselor critici, unele pertinente, pe care le-a suportat in ultimile saptamani a pregatit perfect partida si ca un mare sahist a blocat perfect toate atacurile adversarului. Dupa a prima repriza de mare lupta care din punct de vedere tehnico-tactic s-a ridicat la nivelul unui derby de liga 1, actul secund a fost de un dramatism rar intalnit in esalonul secund. Pe rand ambele echipe au ratat situatii imense de gol iar in minutul 90, vulpoiul Ene primeste o pasa perfect de la Maxim, face o cursa de 35 de metri si cu mult rafinament tehnic il invinge pe Lungu consfiintind astfel cea mai importanta victorie din acest sezon pentru echipa noastra.

volDan Leasa, managerul general al formatiei noastre a declarat : „Este cea mai importanta zi in viata aceastei echipe. Putina lume stie cat de greu ne-a fost sa ajungem aici, din acest moment nimic nu mai conteaza iar singura noastra dorinta este ca echipa sa aiba o evolutie cat mai buna si in liga 1”

Gherghe Robert, presedintele clubului „In primul rand vreau sa felicit echipa Academica Pitesti, sincer regret ca in acest an promoveaza doar o singura echipa. Pitestenii ne-au fost un partener de intrecere foarte valoros care merita tot respectul din partea noastra. Greul de azi incepe, dorim sa fim inspirati in creionarea lotului cu care vom aborda meciurile din primul esalon”

Ilie Poenaru, tehnicianul echipei noastre : „Probabil suntem în proportie de 90-95% promovati. Nu avem cum sa ne scape aceasta promovare. Mai avem de jucat, matematic nu suntem promovati, dar dupa meciul de azi nu trebuie sa ne mai facem griji „

 

 

Academica Pitesti :

Lungu – Stancu, Vitelaru, Popa , Puscas (Dedu ’42) – Olariu (Munteanu ’79), Ispir, Venter, Kone – Deletic, Patulea (S. Chitu ’59)

FC VOLUNTARI

Balauru – Rosu, Achim, Mitache, Fl. Maxim – Todoran, Novac, Calintaru, G. Deac (E. Stan ’70) – Ad. Balan (Vodut ’86), T. Bălan (Ene ’51)
Rezerve neutilizate: Botaş – Poverlovici, A. Cârstocea, Bg. Barbu
Antrenor: Ilie Poenaru

Arbitru: Florin Miron 

Asistenti: Ionel Valentin Dumitru si Vasile Dan Popescu 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook