Victorie cu 4-0 in primul meci amical !

Azi de la ora 11.15, pe excelentul teren sintetic de la Pipera, echipa noastra a desfasurat primul meci amical in compania celor de la CS Tunari.

In fata a aproximativ 100 de spectatori, liderul seriei I a ligii 2, a dominat copios aceasta partida, iar in afara celor 4 goluri au mai trimis de alte patru ori balonul in bara porti.

20150117_124158Tehnicianul Ilie Poenaru a inceput cu urmatorul „11” : Hantescu, Moga, Achim, Mitache, Rosu, Lirca, Burcea, Elvis Stan, Novac, Carstocea, Vodut. Se remarca prezenta in echipa de start a ultimului transfer, Alin Carstocea venit imprumut pentru 18 luni de la FC Viitorul si al lui Burcea, un jucator tanar, aflat in probe ce a evoluat ultima data la Rapid CFR Suceava.

Pe parcursul intalnirii au evoluat toti componentii lotului, plus trei jucatori aflati in probe : Al. Gheorghe (Viitorul Axintele), Marin Nicusor (Scoala Gica Popescu) si surpriza Mircea Leasa (junior Dinamo Bucuresti), cel ce a avut o evolutie remarcabila in ultima jumatate de ora.

Achizitia iernii, Marius Matei alaturi de Poverlovici cel revenit dupa o accidentare nu au evoluat in aceasta partida dar este posibil ca acestia sa fie folositi in urmatoarea partida amicala, cea cu Concordia Chiajna.

Meciul condus la centru de Marcel Barsan si ajutat de Valentin Avram si Vasile Marinescu a inceput practic de la scorul de 2-0 prin reusitele lui Alin Carstocea cel ce a finalizat in minutele 5 si 7 doua actiuni personale ale lui Mihai Vodut. In repriza secunda voluntarenii au mai punctat de doua ori, prima data in minutul 73 prin Deac, care a reluat cu capul din 6 metri o centrare perfecta a lui Calintaru si in minutul 81 prin Adrian Balan cel ce a preluat impecabil un balon la 14 metri de poarta si a sutat imparabil la radacina barei.

In ansamblu un prim antrenament util pentru echipa noastra, mai multe concluzii vom putea trage dupa partida de luni 26 ianuarie in compania celor de la Concordia Chiajna.

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook