START Play-Off!

Sambata 4 aprilie va debuta turneul play-off in cele 2 serii ale ligii a doua !

Pe stadionul ”Nita Pintea” din Pipera de la orele 11.00 se vor infrunta liderul seriei I dupa sezonul regulat F.C. Voluntari -53 de puncte si echipa clasala la finele stagiunii pe pozitia a sasea  cu 29 de puncte- C.F. Braila.

Echipa noastra vine dupa doua victorii consecutive: in deplasare la puternica echipa Rapid C.F.R. Suceava scor 1-0 si acasa cu incomoda ACS Bacau 4-1.Oaspetii in ultima etapa au castigat 3-0 la masa verde partida cu Sageata Navodari datorita retragerii celor din urma din campionat, si profitand de infrangerea surprinzatoare a celor de la Balotesti la Dorohoi au reusit sa prinda in extremis un loc in play-off.

In cele doua partide din sezonul regulat 2014-2015 dintre cele doua combatante ,F.C. Voluntari a reusit sa se impuna de fiecare data:2-1 la Braila si 4-0 pe teren propriu.

La meciul de sambata in defensiva visiniilor va reveni Sorin Radoi (suspendat in etapa precedenta), in timp ce atacul va fi zamislit incontinuare de primii trei golgheteri ai ligii a II-a M.Matei, M.Vodut si M.Ene.

Avem deci premisele unui spectacol fotbalistic cu goluri multe ce la prima vedere pare la indemana echipei lui Poenaru.

M.Vodut: ”Trebuie sa debutam cu dreptul in play-off in fata celor de la Braila pentru ca la finele sezonului orice meci castigat se poate dovedi decisiv.Desi i-am invins deja de doua ori adversarii nostri nu trebuiesc subestimati pentru ca au dovedit faptul ca sunt o echipa valoroasa, combativa, ce lupta pentru fiecare punct pana in ultimul minut.Noi insa suntem deja conectati la importanta partidei de sambata si sper ca si cu ajutorul publicului pe care il asteptam in numar cat mai mare sa obtinem toate cele trei puncte puse in joc si sa pastram diferenta de 7 puncte fata de Academica Arges sau de ce nu, sa ne distantam”

 

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook