Stadion

Consiliul Local al orasului Voluntari a hotarat ca arena sportiva de pe strada Nita Pintea sa poarte numele marelui antrenor Anghel Iordanescu.

 

Suprafata de joc se afla intr-un amplu proces de refacere, au fost demarate procedurile pentru achizitia unei instalatii de nocturna iar in aceste zile se construieste o tribuna moderna cu 2100 de locuri, care odata finalizata va duce la 4600 de locuri capacitatea arenei noastre. Tot in aceste zile se vor monta turnichetii si instalatia de supraveghere video.

 

Principala investitie va fi un complex multifunctional cu destinatie cultural – sportiva –  educationala. Astfel in spatele noi tribune pana la sfarsitul anului va fi construita o cladire pe trei nivele ce va avea ca destinatie sediul clubului, o gradinita, un teatru si o loja oficiala cu 180 de locuri VIP.

 

Pe data de 1 iulie va fi inaugurat noul corp al cladirii din peluza nord, constructie ce contine o sala de forta, o bucatarie, sala de mese, bazin de recuperare, sauna, vestiar si 10 camere duble la standardul unui hotel de 5***** pentru cantonamentul din inaintea meciurilor.

 

Anul viitor va aduce in cadrul complexului „Anghel Iordanescu” un minihotel de 25 de camere si un restaurant ultra modern.

 

stadion-fcvoluntari

Facebook