„Șansele sunt egale”

FC Voluntari a susținut vineri conferința de presă premergătoare partidei din campionat cu Petrolul Ploiești. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat antrenorul principal al echipei, Bogdan Vintilă și autorul golului din prima etapă, Paul Pârvulescu.
 
Bogdan Vintilă: „Petrolul este o echipă de tradiție în fotbalul românesc și chiar dacă trece printr-o perioadă de schimbări rămâne redutabilă, în primul rând datorită publicului care este extraordinar. Conștientizăm că vom avea un meci dificil, dar vrem să avem continuitate în rezultate pozitive. Noi avem jucători cu experiență care sunt convinși că dacă se vor mobiliza pot face un meci mare. Sigur că ne dorim victoria. Personal, consider că șansele sunt egale, poate cu un plus pentru echipa gazdă datorită publicului”.
 
Paul Pârvulescu: „Am fost foarte bine primit la Voluntari și practic formăm o familie. Știu că am înscris primul gol din istoria Voluntariului în Liga I, dar pentru mine importantă este echipa și rezultatul. Acum vom întâlni un adversar foarte bun, însă cred că putem termina bucuroși acest meci”.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook