„Să acumulăm puncte!”

„Să acumulăm puncte!”

FC Voluntari a susținut o conferință de presă premergătoare partidei de vineri, 24 iulie, cu Pandurii Târgu Jiu. În fața reprezentanților mass-media s-au prezentat directorul de imagine Lucian Ionescu, antrenorul principal Bogdan Vintilă și jucătorul Hamed Kone .Întreaga conferință de presă poate fi vizionată la secțiunea video a site-ului nostru.

 

Bogdan Vintilă: „Pandurii este o echipă cu experiență și cu jucători foarte tehnici. Suntem pregătiți și punem mare preț pe unitatea grupului. Această unitate a grupului formată din conducerea administrativă, conducerea tehnică și lotul de jucători ne-a ajutat să obținem rezultate pozitive în primele două etape. Ca nou promovată pornim cu șansa a doua, dar printr-un joc bun ne putem crea o identitate Este foarte important să acumulăm puncte”.

 

Hamed Kone: „Pandurii este o echipă foarte bună, cu jucători foarte tehnici. Teoretic, șansele noastre sunt mai mici, însă în fotbal totul este posibil. Vom încerca să punem în practică ceea ce am repetat toată săptămâna la antrenamente. Se poate întâmpla orice, dar noi vom încerca să câștigăm”.

 

conferinta-de-presa-23-iulie-full-foto

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook