Paul Botas ” In toamna vreau sa debutez cu FC Voluntari in liga 1″

Paul BotasIn urma cu un an si jumatate cand ai semnat cu FC Voluntari ai crezut ca vei avea sansa de a te bate la promovarea in liga 1 cu aceasta echipa ?

Cand am ajuns aici am auzit numai lucruri frumoase despre acest proiect ale carui baze se puneau la acel moment. M-a incitat ce am gasit aici, echipa, baza sportiva, management dar sincer nu ma asteptam sa ajungem pana aici mai ales ca in acel moment echipa abia se salvase de la retrogradarea in liga 4.

Trebuie sa recunoastem ca parcursul echipei in turul campionatului si in cele 5 etape disputate din retur este senzational si cu siguranta am fost surpriza placuta a ligii a doua in acest sezon.

Ce asteptari ai de la aceste ultime 16 etape ?

Eu cred ca abia acum incepe greul, mai avem de tras, pana acum n-am castigat nimic, noi vom considera ca nu avem niciun punct avans fata de urmaritoarele noastra si vom trata cu maxima seriozitate fiecare partida in parte.

Te vezi debutand la toamna in liga 1 ?

Sa de-a Dumnezeu, pentru acest lucru ma pregatesc si trag tare la fiecare antrenament.E dorinta fiecarui fotbalist de a ajunge cat mai sus.

Am in memorie meciul din sezonul trecut cu Sporting Liesti (n.r. Botas a incercat o sarabanda de driblinguri la 40 de metri de propria poarta) si ma intreb daca Mitache si Achim trebuie sa simta concurenta pentru posturile lor ?

Da, e perfect posibil sa-si simta posturile amenintate, asa sunt eu, un portar excentric ce nu iubeste linia portii.

Bafta multa Paul !

Multumesc, Sa fie !

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook