Semiesec cu CF Braila

Sambata 4 aprilie pe stadionul ”Nita Pintea” din Pipera a avut loc meciul dintre F.C. Voluntari si C.F. Braila; intalnire ce a fost incadrata in prima etapa a turneului play-off , din liga secunda contand pentru promovarea in Liga I.

Gazdele porneau favorite certe, ocupand primul loc in clasament dupa sezonul regulat, in timp ce echipa oaspete prinsese locul 6 ( ultimul ce permitea accederea in play-off)in extremis in ultima etapa a campionatului.

In fata a aproximativ 500 de spectatori inaintea startului partidei s-a tinut un minut de reculegere in memoria marelui nostru arbitru international Nicolae Rainea.

Facand abstractie de diferenta de puncte din clasament brailenii au jucat curajos, ambitia si determinarea fiind atributele de baza insusite de ei in aceasta partida.

Elevii lui Poenaru s-au trezit dupa minutul 45′ atunci cand au dat startul unui adevarat asediu la poarta oaspetilor, dar actiunile lor periculoase s-au lovit rand pe rand de „ultima baricada braileana” :- interventiile portarului Mitrea.

Iata formula de joc a alb-visiniilor in partida de sambata:

D Balauru-B.Vasile(45 C.Rosu), C.Achim, F.Maxim, D.Todoran,D.Novac, A.Carstocea(58 G.Deac), M.Ene,G.Calintaru,S.Radoi(cpt), M.Vodut.

Rezerve :V.Hantescu-B. Mitache,C.Lirca,M.Matei.

MIN.43-0-1. Marius Onofras marcheaza din centrul careului cu un sut plasat la vinclul portii dupa o pasa primita din dreapta de la B. Ungureanu.

MIN.87.-1-1 Marius Ene egaleaza din lovitura de la 11 metri dupa ce Mihai Vodut este faultat in careu de catre Puscasu.

 

”Putem spune ca golul tau din penalty a dus la evitarea unei ”catastrofe”?”

M.Ene:” Mie imi pare rau ca nu am reusit sa castigam si sa pastram avansul de 7 puncte.Nu va pot raspunde la intrebarea dumneavoastra pentru ca un meci pierdut nu stiu daca ar putea fi catalogat ca o ”catastrofa”.;Suntem cu totii constienti insa ca astazi am pierdut doua puncte imense ce ar putea cantari greu la sfarsitul play-off-ului.

Ne-a lipsit concentrarea iar darzenia oaspetilor ne-a surprins in prima repriza.;Trebuie sa invatam din aceasta partida, sa ne ”adunam” repede si sa ne recastigam increderea in propriile forte iar din deplasarea de vineri de la Bacau sa ne intoarcem cu toate cele 3 puncte pentru ca nu ne mai permitem alti pasi gresiti”

Intr-o alta partida disputata sambata in cadrul play-off-ului formatia Academica Arges a reusit sa dispuna pe teren propriu de SC Bacau cu scorul de 2-0,reducand diferenta de puncte fata de liderul F.C. VOLUNTARI de la 7 la 5 puncte.

Programul etapei viitoare- vineri 10 aprilie:

SC Bacau-F.C. VOLUNTARI

Gloria Buzau-Academica Arges

CF Braila-Rapid Suceava

 

 

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook