NOVAC, LA CIFRA 100!

NOVAC, LA CIFRA 100!

Intrat în finalul partidei de la Timișoara, mijlocașul Daniel Novac a bifat meciul cu numărul 100 jucat pentru FC Voluntari.
„Îmi aduc și acum aminte de primul meci jucat pentru FC Voluntari. Se întâmpla pe 28 februarie 2015. O victorie obținută pe terenul Brăilei în minutul 90. O parte din emoțiile pe care le-am avut atunci le resimt și acum înaintea meciurilor. A rămas acea dorință de a demonstra că prin muncă putem realiza ceea ce ne propunem. Statistic sunt 100 meciuri, totuși eu consider ca am doar 99 și trebuie să mai muncesc pentru a ajunge la acea cifră. În toate aceste meciuri am schimbat mulți colegi, dar am rămas prieteni cu toți. Unii chiar mi-au devenit ulterior antrenori. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au avut  și încă au încredere în mine. Fără ei nu puteam ajunge aici! Pentru viitor nu mi-am propus un obiectiv anume , îmi doresc doar ca până la terminarea campionatului să acumulăm cât mai multe puncte, iar ce va fi după… vom vedea”, a spus fotbalistul.
Novac a sosit la FC Voluntari în returul sezonului 2014-2015 ediție la finele căreia echipa noastră a promovat pe prima scenă.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook