Hamed Kone a semnat cu FC Voluntari.

FC Voluntari anunta ca jucatorul Hamed Kone, care a evoluat in sezonul precedent pentru Academica Arges, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru.

Mijlocasul central, in varsta de 28 de ani se va prezenta la reunirea lotului stabilita pentru data de 10 iunie.

Hamed Kone este un mijlocas ofensiv de picior stang, un numar 10 autentic, din Coasta de Fildes nascut pe 2 noiembrie 1987, la Abidjan. Acesta a evoluat, la inceputul carierei, pentru thailandezii Chonburi FC,  apoi in 2007 la singaporezii Home United FC pentru ca periplul asiatic sa fie incheiat in Japonia in 2008 unde a evoluat cu succes pentru Gainare Tottori. In Romania a ajuns in iarna lui 2014 atunci cand a semnat un contract cu Academica Arges, echipa pentru care a evoluat in 37 de partide si a marcat 6 goluri.

Hamed Kone a oferit o scurta declaratie, in exclusivitate pentru www.voluntarifc.ro, dupa ce a semnat contractul cu clubul nostru.

„Sunt foarte fericit ca am ajuns sa joc in prima liga in Romania, vreau sa demonstrez ca cei din conducerea lui FC Voluntari nu s-au inselat atunci cand au insistat pentru aducerea mea la aceasta echipa.”

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook