GROZAVU FACE PE GROZAVU’

GROZAVU FACE PE GROZAVU’

FC Voluntari rămâne un club care se străduiește să acopere o parte de lipsă de notorietate după doar un an petrecut pe prima scenă, prin muncă și modestie. În acest sens am refuzat permanent să intrăm în polemică, sau să aducem acuze altor parteneri de competiție, indiferent de rezultatul afișat pe tabelă la fluierul final.
În sezonul trecut, atunci când am avut o reacție de revoltă în urma unui conglomerat de greșeli în șapte partide consecutive (!), am fost aspru sancționați.

Acum constatăm cu surprindere că suntem atacați fără logică după un meci dominat în totalitate și câștigat fără drept de apel de către echipa noastră. Antrenorul echipei FC Botoșani, domnul Leo Grozavu o face pe grozavu’ și încearcă să își acopere propriile greșeli aruncând praf în ochii opiniei publice. Acuză că formația sa a primit două goluri suspecte, dar nu spune care anume, în condițiile în care toate fazele au fost repetate și analizate de către specialiștii televiziunilor care au transmis partida și nu a existat nici o urmă de suspiciune. Înțelegem unele frustrări, însă doar până la un punct, iar când în dreptul golurilor încasate apare cifra 4, alte comentarii sunt de prisos.
Îl rugăm pe domnul Grozavu să se concentreze mai mult la problemele legate de antrenorat, o meserie grea și să evite riscul prăbușirii în penibilul unor declarații fără sens și fără rost.

Daniel Novac se bucura dupa golul marcat

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook