Fenerbahce  – FC Voluntari 2-1

Fenerbahce – FC Voluntari 2-1

l1Fenerbahce SK, cea mai titrata echipa de fotbal din Turcia a fost adversara echipei noastre in cel de-al treilea meci disputat in cadrul cantonamentului montat din statiunea Bolu.

Partida s-a desfasurat pe moderna baza de pregatire a turcilor, situata la 1500 m, acolo unde cele 10 grade si ceata au fost adversarii neasteptati ai echipei noastre.

Partida a inceput sub nota echilibrului, iar in minutul 17 la capatul unei pase geniale a lui Kone s-a aflat Adrian Balan cel care l-a executat cu sange rece pe Volkan Demirel, portarul nationalei turce. Gazdele nu si-au revenit din soc si peste numai doua minute Deac rateaza uluitor din doi metri, portarul turc avand o interventie de senzatie.

In minutul 34, profitand de o greseala in grup a apararii noastre, Moussa Sow a egalat sutand fara sperante pentru portarul Balauru din numai doi metri.

l2In minutul 44, la un corner de pe partea stanga, eroare a apararii noastre si acelasi Sow aduce pe turci in avantaj.

Repriza a doua a debutat cu doua ocazii monumentale ratate de A.Balan si Achim, ambii in situatie singuri cu portarul ratand situatii imense. Dupa minutul 60, cei doi tehnicieni au efectuat toate schimbarile posibile si astfel jocul a scazut in intensitate, dar suprinzator echipa noastra a fost cea ce a impus ritmul.

Tehnicianul echipei noastre, Bogdan Arges Vintila, a folosit urmatoarea formula de joc :

Balauru (65′ Botas) – Zaharia (23′ Moga  71′ Leasa), Novakovic (65′ Poverlovic), Radoi (65′ Grigore), Parvulescu (65′ Maxim) – Todoran (57′ Achim), Novac (65′ Carstocea), Valceanu (65′ Vodut), Kone (65′ T.Balan), Deac (56′ Calintaru) – A.Balan (65′ M.Matei).

l3Oaspetii au aliniat urmatoarea formula :

Volkan Demirel -Subasi, Degirmencioglu, Cinemre, Polat – Meireles, Potuk, Krasic, Diego -Viana Santana, Sow

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook