FC Voluntari – Merani Martvili 1-0

FC_Merani_MartviliAzi de la ora 15.00 in cadrul complexului Kamelya World Selin echipa noastra a intalnit pe ocupanta locului 8 din prima liga gruzina, formatia Merani Martvili.

Antrenorul echipei noastre, Ilie Poenaru, a inceput cu urmatoarea formula :

Botas – Poverlovici, Achim(45 Mitache), Radoi(45 Craciun), Maxim(45 Rosu)- Novac, Elvis, Lirca, Deac, Barbu – Ene

Dupa pauza a fost rulat tot lotul avut la dispozitie.

Din motive medicale in partida de azi nu au fost folositi : T.Balan, Todoran, Carstocea si Moga.

La pauza scorul a fost 0-0, iar in prima repriza n-am consemnat decat ocazie imensa Marius Ene in minutul 25, cel care singur cu portarul a trimis alaturi de la 10 metri de poarta.

In minutul 48 georgienii isi trimit balonul in proprie poarta, dar eronat tusierul semnalizeaza offside si golul este anulat. Peste patru minute echipa adversa rateaza prima  mare ocazie de gol. Pe fondul schimbarilor masive in cele doua echipe, meciul este disputat iar ocaziile au alternat la ambele porti.

Minutul 72 aduce deschiderea scorului, Novac are o incursiune pe partea stanga, dribleaza trei adversari si suteaza de la 22 de metri in vinclul portii georgiene.

Din pacate in minutul 82, arbitrul acordat eronat un corner pentru echipa noastra, oaspetii protesteaza, iar la faza urmatoare in urma unui fault violent al georgienilor la mijlocul terenului are loc o incaierare generala la care participa toti jucatorii ai ambelor echipe.

Arbitrul fuiera finalul jocului cu sapte minute inaintea finalui iar spiritele se linistesc.Pacat de acest incident deoarece meciul a fost unul foarte disputat, cu multe realizari tehnico-tactice din partea ambelor formatii.

Imediat dupa meci, managerul general Dan Leasa a declarat : „Am intalnit un adversar foarte puternic, n-am crezut niciodata ca prima liga georgiana este atat de valoroasa. Din pacate jucatorii nostri au fost foarte nervosi, se observa oboseala acumulata si faptul ca suntem de final de cantonament”

Maine echipa noastra disputa ultima partida din acest stagiu de pregatire impotriva bulgarilor de la Bansko.

Reamintim rezultatele inregistrate de echipa noastra in Antalya :

SønderjyskE 0-2

FC Spartaki Tskhinval 1-2

SV Elversberg 1-0

Merani Martvili 1-0

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook