FC Voluntari – FC Spartaki Tskhinval 1-2

07.02.2015 . 11:00

Complexul Emirhan din Side

FC Voluntari – FC Spartaki Tskhinval 1-2.

FC Voluntari a folosit in prima repriza urmatoarea echipa :

Hantescu – Achim, B.Vasile, Radoi, Maxim – Todoran, Novac, Deac, Calintaru – M.Ene (30 T.Balan), M.Matei.

Dupa pauza tehnicianul echipei noastre a mizat pe urmatoarea formula :

Botas – Craciun,  Achim(80 M.Leasa), Mitache, Poverlovici – Lirca, T. Balan (60 Vodut), Calintaru (60 Elvis), Rosu, Barbu – A.Balan.

In prima repriza echipa noastra a avut o posesie de peste 70%, dar din pacate aceasta posesie a fost sterila fara a putea consemna actiuni importante la poarta gruzinilor.

In minutul 5, la una din rarele actiuni de atac ale georgienilor, in urma unei diagonale de peste 40 de metri, mingea ajunge la varful lor, care preia simplu si trimite telefonat pe langa Hantescu in poarta echipei noastre.

In repriza a doua am asistat la o desfasurare similara a ostilitatilor, cu echipa noastra la carma dar fara ocazii importante la cele doua porti. In minutul 78, un fundas advers comite hent in suprafata de pedeapsa iar penalty-ul este executat perfect de Vodut.

Cand meciul parea sa se indrepte spre un rezultat de egalitate, apararea noastra comite o gafa de proportii si cu doua minute inainte de finalul partidei gruzinii marcheaza golul victoriei.

Imediat dupa meci Dan Leasa, managerul echipei noastre ne-a declarat „Am asistat la un meci foarte frumos pe care l-am controlat din minutul 1 pana in minutul 90 si doar ghinionul a facut ca la singurele faze de poarta ale adversarilor acestia sa marcheze. Sunt multumit de evolutia fotbalistilor in care am eu incredere si putin dezamagit de prestatia catorva jucatori cu experienta de la care am pretentii mai mari”.

Florin Verigeanu, vicepresedintele FC Voluntari, ne-a declarat „Partida a fost un antrenament util si sunt convins ca Ilie Poenaru a observat carentele de pe faza defensiva si aceasta vor fi corectate in viitor.Din pacate ca si in meciul cu danezii am facut doua cadouri adversarilor”

 

Stire in curs de actualizare.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook