FC Voluntari evadează din zona retrogradării după victoria cu FC Botoșani !

FC Voluntari evadează din zona retrogradării după victoria cu FC Botoșani !

FC Voluntari a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Francezul Aissa Laidouni (31) a deschis scorul pentru echipa noastra, FC Botoşani a egalat după pauză, prin Lorand Fulop (64), ilfovenii marcând golul victoriei pe final, prin Alexandru Tudorie (89), din centrarea lui Ion Gheorghe. Atât Laidouni, cât şi Tudorie i-au dedicat golul coechipierului lor Bogdan Bucurică.

În sezonul regulat, meciul de la Voluntari s-a terminat nedecis, 1-1, iar FC Botoşani a câştigat cu 1-0 în retur. FC Voluntari are trei victorii şi două egaluri în ultimele cinci etape. FC Botoşani a întregistrat două egaluri şi două înfrângeri în ultimele patru etape.

REACTII DUPA MECI

Rezultatul este unul catastrofal pentru noi. Este inadmisibil să primești gol în minutul 90, a fost o lipsă de marcaj. Sunt dezamăgit pentru că de 3 meciuri nu reușim să câștim. Suntem într-o perioadă mai grea, dar nu este o dramă. Mai sunt 12 jocuri, chiar dacă distanță dintre noi și ocupanta locului de baraj s-a diminuat. Va trebui să punem capul în pământ, să fim umili, pentru că altfel vom avea probleme“, a spus Liviu Ciobotariu la finalul partidei de la Voluntari.

Sunt bucuros că am câștigat această partidă destul de dificilă. Sunt bucuros că jucători au avut ambiție și au dat al doilea gol. Cosmin Vâtcă a apărat bine. Sunt convins că am meritat victoria. Meritul e al băieților, am făcut o muncă bună. Suntem acolo și dorința mea e să ne salvăm fără baraj. Anul trecut am avut emoții la baraj. Am făcut o treabă bună“, a spus Cristiano Bergodi.

FC Voluntari – FC Botoşani 2-1 (1-0), Stadion ”Anghel Iordănescu” – Voluntari

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Hodorogea, Armas, A. Vlad – Căpățână, Signorelli – I. Gheorghe, Laidouni, Gadze – Tudorie
Rezerve: Mitrev, Krasniqi, Balaur, G. Deac, Răuță, A. Bălan, Pîrcălabu
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Rodriguez, Karaboue, Fabbrini – Golofca, L. Fulop, Ongenda
Rezerve: Fraisl, Chindriș, Dumitraș, Papa, Oaidă, M. Roman II, L. Buș
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Au marcat: Aissa Laidouni (31), Alexandru Tudorie (89), respectiv Lorand Fulop (64).

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Gabriel Sabin Stroe (Piteşti); arbitru de rezervă: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) – CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) – LPF

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook