F.C. Voluntari- Academica Arges 1-1

Sambata 2 mai pe stadionul ”Nita Pintea” din Pipera s-a disputat marele derby din play-off-ul ligii a doua ce le-a avut ca si combatante pe F.C. Voluntari locul 1 in clasament cu 63 de puncte si Academica Arges ocupanta pozitiei secunde cu 58 de puncte.

In fata a aproximativ 2500 de spectatori tehnicianul nostru Ilie Poenaru a inceput cu urmatoarele distrubutie: D.BalauruC.Rosu, C.Achim,Mitache,Fl. Maxim, S.Radoi(cpt.),D.Todoran,G.Calintaru,A.Carstocea,T.Balan,M.Matei

Rezerve :P.Botas-B.Barbu,D.Novac,G.Deac,A.Balan,M.Vodut, M. Ene.

Min 6′-Prima ocazie de gol apartine oaspetilor atunci cand sutul lui Ispir de la 24 de metri trece putin pe langa poarta lui Balauru.

Min. 14′-Ocazie mare pentru F.C.Voluntari: M.Matei reia cu capul din 7 metri dar goalkeper-ul advers C.Lungu retine balonul.

Min 21′-Munteanu trage dar Cosmin Achim blocheaza un gol ca si facut.

Min 34′-Arbitrul de centru Dan Dreve dicteaza initial penalty la un presupus fault la Rodriguez,dar revine asupra deciziei dupa ce se consulta cu tusierul acortand totodata cartonas galben pentru simulare mijlocasului Academicii.

Min 38′- Guerra Rodriguez vede cel de-al doilea cartonas galben si este eliminat dupa un fault la mijlocul terenului asupra lui D.Todoran.Mijlocasul nostru este scos pe targa si inlocuit cu D. Novac.

Min. 58′– GOOOOOOL F.C. Voluntari: Marius Matei trage violent din afara careului, mingea loveste bara si intra in plasa!

Min 63′- Capitanul S.Radoi vede si el cel de-al doilea galben si este eliminat restabilindu-se astfel egalitatea numerica.

Min  71′-Calintaru il dribleaza spectaculos pe Stelian Stancu dar suteaza peste poarta.

Min 90′-GOOL Academica Arges Pitesti incredibilul sut de la 35m al lui Vezan ,iar Balauru respinge mingea in propria poarta.

REZULTAT FINAL 1-1, si diferenta de 5 puncte in favoarea echipei noastre se mentine cu 5 etape inainte de final!

Etapa viitoare, sambata 9 mai, va avea loc actul II al acestei confruntari pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitesti.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook