Esec in Ilfov

Dupa un meci ca cel de sambata, in care FC Voluntari a pierdut cu 1-0 deplasarea de la Balotesti este foarte greu sa scrii cronica acestei partide.

Starea gazonului, dimensiunile arenei, prestatia celor doi tusieri, dorinta acerba a gazdelor de a multumii reprezentantii altor echipe de liga 2 prezente la meci si evolutia extrem de stearsa a echipei noastre au fost principalii factori ce au determinat consemnarea acestui rezultat surprinzator.

Partida de la Balotesti s-a desfasurat pe cea mai proasta suprafata de joc din liga 2 iar terenul are dimensiunile la limita inferioara a regulamentului, prima sezatie era ca te aflai la marginea unui camp unde cineva a improvizat un teren de fotbal pentru desfasurarea unei miute.

Inca de la incalzire jucatorii echipei noastre au avut probleme in alegerea crampoanelor cu care sa evolueze iar controlul balonului pe aceasta suprafata de joc ar fi fost o mare provocare si pentru Messi. Ne-a fost aproape imposibil sa gasim un metru patrat de gazon ce se afla in conditii acceptabile de joc.

Meciul a inceput in nota de dominare a echipei noastre dar treptat echipa gazda a impins jocul catre poarta echipei nostre cu mingi lungi la marginea suprafetei de pedeapsa.Primul semnal de alarma a fost tras in minutul 28 atunci cand Lucian Ion a reluat spectaculos in transversala in urma unei lovituri de colt executate de Patrascu.

Peste zece minute, tusierul inventeaza un corner pentru echipa gazda, acelasi Patrascu executa, ezitari in lant in apararea echipei noastre iar Gojnea indeplineste o simpla formalitate impingand balonul in plasa.

In repriza a doua n-am consemnat decat eliminarea lui Lucian Ion, ratarea uriasa a lui Vodut si semnalizarea a doua offside-uri imaginare de catre acelasi tusier ce a gresit la acordarea cornerului in urma caruia s-a marcat singurul gol al meciului.

Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca jocul echipei noastre a suferit, iar atitudinea jucatorilor pe teren a lasat mult de dorit.Poate nici tehnicianul echipei noastre n-a mai fost la fel de inspirat in modul de abordare a partidei, jocul combinativ cu un singur varf si constructia la firul ierbii nu au avut succes pe maidanul din Balotesti.

Formula de joc folosita de Ilie Poenaru in aceasta partida :

Balauru – Radoi, Achim, Mitache, Rosu – Todoran(69 M.Matei), Novac, Carstocea (61 Deac), T.Bălan, Calintaru (63 Stan) – Vodut.

Pentru echipa noastra urmeaza o deplasare la Suceava, iar apoi peste doua saptamani vom juca pe teren propriu cu SC Bacau in ultima etapa din sezonul regulat, doar daca moldovenii nu se vor retrage din campionat.

 

 

 

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook