Elvis = 3 puncte la Buzau

Revansa la Buzau

In acest sezon echipa noastra a inregistrat in deplasare doar doua infrangeri, ambele cu 0-1, prima dintre aceastea fiind consemnata anul trecut pe 13 septembrie chiar pe arena din Crang, un motiv in plus ca echipa noastra sa abordeze foarte motivata aceasta disputa.

In aceasta partida tehnicianul echipei noastre, Ilie Poenaru, a dat o sansa jucatorilor ce au evoluat mai putin in acest sezon iar acestia au demonstrat ca merita sa imbrace tricoul visiniu al formatiei noastre.

Meciul a fost unul echilibrat in care formatia gazda, Gloria Buzau, a demonstrat ca merita cu prisosinta locul trei ocupat in acest moment. Victoria echipei noastre a fost adusa de Elvis „Jair”Stan cel ce a reusit o dubla spectaculoasa prin golurile marcate in minutele 41 si 73.

Merita consemnat si debutul celui mai tanar jucator din istoria lui FC Voluntari, Mircea Leasa, cel care la 16 ani si trei luni a bifat primele minute in liga 2.

Iata cele doua echipe :

Stoicescu – Iordache (Koprindzhiyski ’88), Dăniţă , Vlaicu, Ghiţă – Marcu, Ioniţă (Răduca ’46) – N.Popescu, Dedu, Burlacu (Bobe ’45) – Pălimaru
Antrenor : Ion Viorel

Hânţescu – Crăciun, Poverlovici,Rădoi, Mitache – Novac, Barbu – Cârstocea (M. Leasă ’83), Lircă (Vasile ’66),Stan – Ad.Bălan (Voduţ ’60)
Antrenor : Ilie Poenaru

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook