Dezmintire

Dezmintire

FC Voluntari dezminte categoric articolul aparut azi pe siteul prosport.ro conform caruia clubul nostru s-ar afla in tratative cu Narcis Raducan pentru functia de presedinte al clubului.

1.Clubul nostru este foarte bine organizat cu responsabilitati clare incredintate fiecarui angajat, iar primarul orasului Voluntari, domnul Florentin Costel Pandele nu negociaza in numele clubului pentru niciun contract. FC Voluntari nu este interesat de nicio colaborare cu domnul Narcis Raducan sau alta persoana pentru ocuparea unui post de conducere in cadrul clubului. 

2.Domnul primar Florentin Costel Pandele se implica doar in proiectele legate de dezvoltarea infrastructurii destinata activitatilor sportive.

3.Clubul este condus de un Consiliu de Administratie, ce-l are ca presedinte pe Robert Gherghe si de catre managerul general Daniel Leasa.

4.Toate trusturile de presa se bucura de toata atentia si respectul clubului nostru, dar rugam reprezentantii mass-media ca pe viitor astfel de informatii sa fie verificate la persoanele abilitate din cadrul clubului.

5.Singura sursa oficiala de informare a clubului nostru este website-ul : www.voluntarifc.ro

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook