COMUNICAT DE PRESA !

COMUNICAT DE PRESA !

Conducerea clubului FC Voluntari a remarcat cu tristețe sensul dat de redactorii de la site-ul sport.ro episodului regretabil ce l-a avut ca protagonist pe dinamovistul Montini dupa marcarea golului doi la partida de sâmbătă seara.
După gol , Montini a fugit să se bucure cu galeria din peluza și , în dinamica alergarii a lovit cu piciorul unul din panourile publicitare amplasat regulamentar de către firma care se ocupa prin contract cu acest aspect comercial, prinzandu-și piciorul între rama metalică a panoului si bucata de lemn care întregea acel element.
Din fericire jucătorul dinamovist nu a pățit nimic reușind sa părăsească terenul fara să-i fie afectata integritatea corporală.
Din acest moment incepe dizertația celor de la sport.ro , ingeniosii inventatori ai conceptului fotbalistic „Goluri și goale” ridică bătutul câmpilor la rang de artă și își imaginează o întreagă intrigă din care, cu îndreptățită invidie, iapa lui Branzoi, protagonista chiar și în „Las Fierbinti”,constată că lipsește.
Se emite ipoteza că panoul publicitar ar fi facut de fierarul satului , nu , nu dați buzna să credeți că despre „Las Fierbinti” se face referire , apoi apogeul e atins prin paralela cu piesa de teatru „Cursa de șoareci „!
Noroc ca respectivul redactor are un limitat antrenament teatral , altfel, cine stie, aflam ca a luat parte si la „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Harap Alb” , și Doamne ferește, la „Dineu cu proști”.

Ca sa conchidem, domnilor:

-panourile publicitare sunt amplasate si gestionate de firma care se ocupă cu succes si fără incidente de acest aspect publicitar pe toate stadioanele Ligii 1, nu e vina fierarului satului ,apropo, am citit glume mai reușite:

-„din fericire ,deși ne-a dat gol, Montini nu a patit nimic”.
-„hai sa fim serioși , și piciorul lui Russo a fost raschetat de gheata portarului dinamovist Mandanda in careul oaspeților și nu s-a dat nimic, poate fierarul satului care montase crampoanele portarului era cu gândul la Înviere.”
În aceeași ordine de idei, le dorim redactorilor de la sport .ro mai multa inspiratie!

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook