COMUNICAT DE PRESĂ!

Constatăm cu surprindere că o parte a presei transferă jucători la FC Voluntari fără să ceară măcar o poziție oficială din partea clubului nostru. Trăind într-o lume în care știrile de genul ”fake news” abundă mai grav decât codurile galbene de ploi în meteorologie facem apel la profesionalism din partea presei sportive să se abțină în a dezinforma opinia publică. Punctual, FC Voluntari neagă orice discuție purtată de vreun oficial al clubului cu jucătorul Alex Bourceanu a cărei calitate sportivă este incontestabilă. Însă, pe această cale vă anunțăm că politica clubului ” de la marginea Bucureștiului” cum suntem numiți cu zâmbetul pe buze de o parte a presei este a întineri lotul dorind să construim o echipă performantă și stabilă ca nume în lotul lărgit. Probabil că sunt persoane care își doresc transferul cu orice preț al unor jucători în această pauză competițională iar clubul nostru este folosit în această cascadă de informații false. Vom anunța punctual pe pagina de facebook a clubului nostru și pe site-ul oficial al clubului transferurile de jucători pe care FC Voluntari le va efectua în această perioadă premergătoare unui nou sezon în Liga 1. Suntem siguri ca presa sportivă este profesionistă și nu face parte din periferia informațională din lumea media și se va informa pe viitor atunci când apar zvonuri care nu fac decât să stârnească ușoare zâmbete în lumea fotbalului.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!