COMUNICAT DE PRESA !

Conducerea clubului FC Voluntari a asistat cu uimire și mai cu seamă cu îngrijorare la declarațiile domnului Vasile Miriuță referitoare la arbitrajul meciului dintre echipa noastră și Hermanstadt, meci decisiv pentru evitarea retrogradării.

Domnul Miriuță face referiri exacte la arbitrul meciului de luni, lăsând să se înțeleagă că știe cine va conduce partida încă de joi, când regulamentul prevede cu strictete că delegările se anunță cu 24 de ore înaintea meciului.

Oare intenția antrenorului de la Hermannstadt este să sugereze că a găsit o breșă la CCA și are comisia la degetul mic, de unde află ce vrea și când vrea, ori e un mod de a intimida arbitrii, sugerând că are relații?!

Ne întrebăm oare cum interpretează Alexandru Deaconu acest incident și dacă cineva din cadrul CCA chiar are legături cu echipa din Sibiu. Știu oare dânșii și numerele de la tragerea loto de duminică?

În culmea tiradei, domnul Miriuță face și delegări, spunând că dorește să fie arbitrat de către Balaj și îi refuză din start pe Chivulete și Colțescu”

Biroul de presă FC Voluntari.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook