CE SPUN ACHIZIȚIILE

CE SPUN ACHIZIȚIILE

Clubul nostru a prezentat într-o conferință de presă ultimii jucători înregimentați sub comanda antrenorului Flavius Stoican.

MARIUS BRICEAG: „Știu că domnul Stoican m-a dorit încă de când antrena la Dinamo. Sper să nu îl dezamăgesc și toată lumea să fie mulțumită de evoluțiile mele la Voluntari”.

JOHN GOOSSENS: „Am aflat că FC Voluntari este un club stabil, în continuă creștere. Am ales această echipă pentru a avea posibilitatea să joc multe meciuri. Trebuie să ajut această echipă să câștige puncte pentru a urca în clasament”.

ELTON DA SILVA: „A fost o oportunitate pentru mine de a ajunge la acest club. Sper ca cei care m-au adus și mi-au acordat încredere să nu fie dezamăgiți de evoluțiile mele. Pentru mine este o nouă provocare”.

MIHAI COSTEA: „FC Voluntari reprezintă pentru mine un nou început. Nu am jucat demult, dar ușor-ușor îmi voi intra în ritm. Eu voi juca la Voluntari pentru a-și îndeplini obiectivele”.

CEDRIC TCHOUTOU: „Faptul că FC Voluntari a promovat atât de repede din liga a III-a demonstrează că echipa are valoare. Cred că este o alegere bună pentru a-mi continua cariera și vreau să aduc un plus noii mele echipe”.

Marius Briceag,John Goosens,Elton Da Silva,Mihai Costea,Frank Cedric Njiki Tchoutou

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook