AJAX LA VOLUNTARI!

AJAX LA VOLUNTARI!

În aceste zile se află în București, olandezul Patrick Ladru, manager la Ajax Amsterdam Youth Academy și fondatorul Ajax Online Academy. Reputatul tehnician a fost adus în România de către fostul jucător George Ogăraru, pentru a susține două cursuri despre metodele de a antrena copiii și juniorii folosite de Ajax, precum și despre cum ar trebui alcătuită o academie de fotbal și care sunt componentele acesteia. Ladru i-a avut ca elevi, printre alții, pe Rafael Van der Vaart, Wesley Sneijder, sau Nigel De Jong.

La rugamintea noului manager al „Academiei de Fotbal Voluntari-Mircea Rădulescu”, Dinu Todoran, tehnicianul olandez va susține o lecție deschisă cu antrenorii noștri, vineri, între orele 9.00-14.00, chiar la sediul academiei.

„Faptul că Patrick Ladru a acceptat să țină o lecție doar pentru antrenorii academiei noastre înseamnă un mare pas înainte în ceea ce încercăm noi să construim aici. Fotbalul românesc se află pe o pantă descendentă, tocmai din cauza faptului că se sar anumite trepte obligatoriu de urcat. Nu trebuie să uităm că Ajax este de foarte mulți ani o adevărată fabrică de fotbaliști și reprezintă un model demn de urmat dă către toate cluburile de pe planetă”, a spus Todoran.

ladru

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook