Victorie pe Letea !

Sambata pe arena Letea din Bacau in fata unei asistente de aproximativ 300 de spectatori din care 50 de ultrasi veniti de la Voluntari, echipa noastra a disputat al doilea meci din cadrul play-off-ului in compania echipei local Sport Club.

In comparatie cu partida de acum o saptamana, echipa noastra a dominat clar prima repriza, dominare concretizata prin doua goluri spectaculoase marcate de Achim in minutul 19 si eu eurogol al lui Matei un sfert de ora mai tarziu.

Repriza a doua a fost mai echilibrata, gazdele fiind cele ce s-au aflat la carma jocului, iar in minutul 85 Balauru in faulteaza in suprafata de pedeapsa pe Cosmin Neagu iar Vraciu a transformat lovitura de pedeapsa.

Per total, un meci agreeabil desfasurat pe un teren greu, din care retinem golul din foarfeca a lui Marius Matei si prestatia la inaltime a galeriei echipei noastre.

Iata cele doua distributii :

Sport Club Bacau :

95 Razvan Petrariu – 30 Ionut Mihalachioae, 6 Andrei Lozneanu (C), 5 Ionut Ursu, 19 Dudu Druga (’79 4 Lucian Dumitriu) – 17 Madalin Luncanu, 94 Alexandru Tutu, 20 Razvan Adascalitei, 23 Georgel Punga (’67 9 Cosmin Neagu) – 7 Catalin Vraciu, 10 Catalin Curiliuc (’59 21 Andrei Pavel).Antrenor: Cristian Popovici
FC Voluntari :

33 Dragos Balauru – 22 Costel Rosu, 2 Cosmin Achim, 3 Bogdan Mitache, 5 Florin Maxim – 6 Sorin Radoi (C), 7 Dinu Todoran – 24 Gabriel Deac (’53 27 Sergiu Moga), 21 Marius Ene (’63 28 Tiberiu Balan), 11 George Calintaru (’53 19 Mihai Vodut) – 99 Marius Matei. Antrenor: Ilie Poenaru

 

Tehnicianul echipei noastre a declarat la conferinta de presa :

„Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm pe terenul unei echipe foarte bună, foarte organizată, care practică un fotbal bun. Mă bucur că jucătorii mei au înţeles ce înseamnă acest obiectiv şi şi-au schimbat atitudinea. Eu zic că e un meci pe care l-am dominat şi nici nu se pune problema de victoria pe care am realizat-o. Este o victorie importantă pentru noi, pentru ceea ce urmează. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi chiar şi pentru jocul prestat”

 

In celalalte doua meciuri din cadrul play-off-ului de promovare in liga 1, Academica Arges a invins cu 2-0 pe Gloria Buzau iar CF Braila si CFR Suceava au incheiat la egalitate 1-1, golul oaspetilor fiind marcat de fostul atacant al echipei noastre Sascha Marinkovic.

FC Voluntari isi pastreaza avansul de cinci puncte fata de Academica iar etapa viitoare va intalni pe arena din Pipera pe Gloria Buzau.

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook