STOICAN A FOST PREZENTAT OFICIAL

După despărțirea amiabilă de Bogdan Vintilă, postul de antrenor principal al echipei FC Voluntari a fost preluat de către Flavius Stoican, în timp ce în locul lui Ilie Poenaru va activa Alin Chița. Cei doi au fost prezentați în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat președintele Robert Gherghe și directorul de imagine Lucian Ionescu.

 

Lucian Ionescu: „După cum știți, începând de ieri, Bogdan Vintilă, cel căruia i-am mulțumit pentru colaborare, nu mai este antrenorul echipei FC Voluntari. Postul său a fost preluat de către Flavius Stoican. Așa cum spun francezii, <<Le Roi est mort. Vive le Roi!>>”.

 

Robert Gherghe: „Țin și eu să-i mulțumesc lui Bogdan Vintilă pentru activitatea depusă la noi, dar aveam nevoie de un șoc la echipă. Mă bucur că ne-am înțeles foarte repede cu Flavius Stoican și acesta a acceptat propunerea noastră fără să stea mult pe gânduri. Sunt convins că vom face treabă bună împreună. Avem nevoie de puncte, avem nevoie de victorii”.

 

Flavius Stoican: „Am semnat un contract valabil pe doi ani și sper ca domnul președinte să nu aibă nevoie prea curând de un nou șoc la echipă. Am găsit la Voluntari o bază de pregătire cum rar întâlnești și un lot în care experiența se îmbină cu tinerețea. Mi-ar fi plăcut ca echipa să poată juca meciurile de pe teren propriu la Voluntari. Astra va porni clar favorită în meciul cu noi, însă vom încerca să scoatem maximum din această întâlnire”.

După conferința de presă, Stoican a ținut o ședință cu jucătorii, după care a avut loc primul antrenament condus de noul tehnician

 

prezentare stoican

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook