SESIUNE DE AUTOGRAFE LA CARREFOUR COLENTINA

FC Voluntari și partenerul Carrefour organizează joi, 13 iulie, de la ora 13.00 o sesiune de autografe în incinta magazinului Carrefour Colentina. Suporterii echipei noastre vor avea prilejul să se fotografieze cu jucătorii, dar și cu cele două trofee, Cupa României și Supercupa României.

SUPERCAMPIONII!

FC VOLUNTARI A CÂȘTIGAT AL DOILEA TROFEU DIN ISTORIE CUCERIND SUPERCUPA ROMÂNIEI DUPĂ VICTORIA CU 1-0 OBȚINUTĂ ÎN FAȚA CAMPIOANEI FC VIITORUL!

REMIZĂ ÎN PRIMUL AMICAL

FC Voluntari a susținut primul amical în cantonamentul din Slovenia și a remizat, 1-1, în partida cu Vorskla Poltava FC VOLUNTARI-VORSKLA POLTAVA 1-1 A marcat: Pârcălabu (73) FCV: Gavrilaș-Leasă, Balaur, Achim, Olteanu-Răuță, Novac-Căpățînă, Tudoran (A.Ionescu 23), Popadiuc-Bălan Au mai jucat: Balauru, Coman, Acsinte, Pârcălabu, Tăbăcariu, Lazăr, Deac, Marinescu, Ivanovici, Voduț Antrenor: Claudiu Niculescu

SUPERCUPA PROGRAMATĂ LA BOTOȘANI

Partida din Supercupa României dintre FC Voluntari și FC Viitorul se va disputa în data de 9 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani.

CANTONAȚI ÎN SLOVENIA

Lotul pregătit de Claudiu Niculescu s-a deplasat în Slovenia pentru perioada de pregătire urmând să susțină și o serie de partide amicale. Au făcut deplasarea următorii jucători: Balauru, Gavrilaș, Petrariu, Leasă, Balaur, Acsinte, Filipov, Coman, Răuță, Pârcălabu, Novac, Deac, Căpățînă, Popadiuc, Ivanovici, A.Ionescu, V.Olteanu, Tăbăcariu, Tudoran, Bălan, Voduț, Trandafirescu, Marinescu, Maftei, V.Mihai, Achim și Lazăr....
Citeşte tot articolul...
1 2 3 57

Facebook