Sambata se da startul sezonului de primavara.

Dupa aproape 3 luni de pauza caravana ligii a doua se pune in miscare incepand de maine dimineata odata cu desfasurarea etapei a XVII a.

O pauza de iarna destul de agitata ce a adus din pacate retragerea a doua echipe importante din seria I, Sageata Navodari si Unirea Slobozia. Clasamentul va suferi modificari insemnate pentru ca meciurile disputate de aceste echipe in retur vor fi pierdute cu 3-0. Pe langa schimbarile din ierarhia seriei, un alt aspect deranjant, cel putin pentru echipa noastra este faptul ca doua meciuri consecutive pe care echipa noastra trebuia sa le dispute pe propria arena au fost anulate iar programul gandit de tehnicianul Ilie Poenaru a fost dat peste cap.

Pentru meciul de maine de la Braila in compania formatiei locale, lotul echipei noastre este valid mai putin Alin Carstocea si Sergiu Moga ce se afla in recuperare dupa accidentari mai vechi suferite in intersezon.

Partida de maine va fi condusa la centru George Radulescu, ajutat la cele doua tuse de Alexandru Midvichi si Cosmin Vatamanu. Arbitrul de rezerva este Cosmin Dan iar cei doi observatori sunt Dorinel Dinca si Stan Prodan. Lovitura de incepere a meciului va fi data de fosta glorie locala Vasile Bratianu, cunoscut de iubitorii fotbalului ca si Bratianu II.

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook