Ilie Poenaru : Urmeaza 16 finale !

L-am gasit in aceasta dimineata pe Ilie Poenaru pregatindu-si meticulos programul echipei pentru cantonamentul de la Izvorani. I-am rapit cateva minute pentru a face cateva scurte declaratii pentru suporterii voluntareni :

ilie-poenaru-antrenorIlie cum vezi disputa cu Academica Arges in partea doua a campionatului ?

Sincer sa fiu, putina lume se astepta la aceasta evolutie a echipei noastre in prima parte a campionatului. Acest fapt se datoreaza in primul rand conditiilor oferite de Consiliul Local Voluntari si a stabilitatii financiare pe care a avut-o echipa. Trebuie subliniat faptul ca s-a creeat un grup foarte bun, atat ca si caracater cat si valoric si important este ca s-a avut rabdare, pentru ca am inceput mai greu campionatul deoarece nu se creease omogenitate in lot. Apoi lucrurile au intrat pe un fagas normal si am ajuns la 13 meciuri fara infrangere in campionat, un record pentru acest sezon la nivelul primelor doua esaloane. Echipa noastra a avut cel mai bun atac din ambele serii ale ligii a doua, dar acum am tras linie, am facut o analiza si suntem pregatiti pentru a doua parte a campionatului, care din punctul meu de vedere este cea mai grea si cea mai importanta, mai avem 16 meciuri, practic mai avem 16 finale.Daca vom stii sa gestionam foarte bine lucrurile, cu o pregatire foarte buna, cu o liniste pe care am avut-o si vrem sa o avem in continuare si cu incredere si atitudine nu vom avea probleme in ceea ce urmeaza. Avem un lot valoros iar prin venirea celor trei jucatori sunt convins ca echipa noastra va deveni mult mai puternica.

Ce poti sa ne spui de cele trei achizitii pe care le-a facut FC Voluntari in intersezon ?

Acestor trei noi jucatori veniti, le-am spus si lor ce le-am spus si celor transferati in vara lui 2014, sunt jucatori pe care i-am dorit foarte mult si i-am urmarit foarte atent impreuna cu Dan Leasa, Dinu Todoran si staff-ul meu. I-am adus in special pentru a creea o concurenta pe posturile pe care am crezut noi ca nu sunt acoperite 100%. Nu spun ca ceea ce avem noi un lot nu era valoros, dar trebuie sa crestem deoarece abia de acum adversarii ne cunosc cu adevarat, ne-au citit foarte bine si probabil ca pe viitor isi vor lua masuri si vor avea o alta abordare in meciurile cu echipa noastra.

Daca analizam fiecare jucator im parte, pot sa va spun ca pe Daniel Novac il dorim de un an si jumatate, am avut multe discutii si tatonari cu el, dar noi eram la liga 3 si el isi dorea mult sa evolueze in primul esalon, pana la urma ma bucur ca am reusit sa-l aducem. Este un jucator foarte bun, un fotbalist de care eu am nevoie sa joace atat in zona centrala cat si in lateral, iar mai ales in meciurile de pe teren propriu avem nevoie de un fotbalist cerebral ca el deoarece trebuie sa avem o posesie mai buna si o circulatie a balonului cat mai eficienta.Sunt sigur ca el va reprezenta un plus la centrul terenului.

Pe Alin Carstocea, este un jucator pe care eu l-am urmarit atat la antrenamentele celor de la FC Viitorul dar si in toate meciurile oficiale si m-a impresionat poentru ca este un fotbalist care poate juca in toate zonele de atac.Este un jucator de viteza, un marcator si foarte bun in situatii unul contra unul. De astfel de jucatori avem nevoie, mai ales ca vreau concurenta pe zonele laterale deoarece in centrul liniei de atac pot sa spun ca avem hiper-concurenta odata cu aducerea lui Marius Matei.

Am fost extrem de satisfacut de transferul lui Marius Matei, golgheterul celor de la CFR Suceava, l-am adus in primul rand pentru ca este un jucator peste nivelul ligii a doua, iar noi in prima parte a campionatului am avut dese probleme in atac atat cu accidentarile dar si cu suspendarile.Asa cum spuneam vreau sa avem concurenta, iar aici in linia de atac am cel putin 5-6 jucatori de mare valoare.

Crezi ca lotul actual ar mai necesita cateva plombe ? Nu neaparat in echipa de start, ci discut ca lot.

Personal nu cred, lotul pe care-l avem este foarte bun si sunt convins sa putem sa ne batem pentru promovarea in liga 1. Totusi este posibil ca in cateva zile sa mai perfectam un transfer, prin aducerea unui jucator foarte valoros. Am spus-o la sfarsitul anului, nu vom duce mai mult de 2-3 jucatori, daca va veni si al patrulea este un lucru foarte bun.

Am discutat de sosiri, la capitolul plecari, exceptandu-i pe cei trei imprumutati la Stefanesti este posibil sa mai existe despartiri in cadrul lotului  ?

Este posibil, in functie de randamentul dat in cantonament si perfectarea celui de-am patrulea transfer, dar nu pot sa ma propunt asupra acestui aspect.

Multumesc Poe si multa bafta !

 

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook