FC VOLUNTARI A RELUAT PREGĂTIRILE

După o vacanță de numai o săptămână, FC Voluntari a reînceput pregătirile pentru noul sezon. La reunirea lotului care a avut loc luni, 20 iunie, sub comanda tehnicienilor Florin Marin și Dinu Todoran s-au prezentat următorii jucători:
Bornescu, Balauru, Petrariu (portari), Rus, Filipov, Leasă, Maftei, Spahija, C.Achim, Gherghe (fundași), Moke, Grigore, Căpățână, Deac, V.Achim, Novac, Tudorică, V.Mihai, Kone (mijlocași), Bălan, Voduț, Voicu (atacanți).

Jucătorii împrumutați care au evoluat pentru echipa noastră în sezonul trecut s-au întors la echipele de care aparțin. Astfel, Tudorie, Ștefănescu, Alcenat, Vâlceanu, Enceanu și Chitoșcă au revenit la Steaua, Mitache și Țîru la Viitorul, iar Briceag la CSU Craiova.

În vederie conducerii tehnice nu mai intră Calancea, Rădoi, Ispir, Călințaru, Iorga, Novakovic și Monakana.
Clubul nostru se află în tratative foarte avansate cu jucătorii Marinescu, Iovanovici și Tăbăcariu.

În perioada 27 iunie-10 iulie, FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire în Bolum (Turcia), unde va disputa și o serie de 5 partide amicale cu adversari care urmează a fi confirmați.

Jucatorii FC Voluntari se bucura dupa marcarea unui gol in meciul de fotbal FC Voluntari-ACS Poli Timisoara din play-out-ul Ligii 1, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, miercuri, 25 mai 2016. Stefan Constantin / Sportpictures

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook