FC Voluntari pleaca luni in Antalya

FC Voluntari pleaca azi in Antalya pentru al doilea cantonament al iernii.

Echipa va decola azi la pranz cu destinatia Antalya la bordul unei curse de linie operata de compania Pegasus Airlines. Echipa va fi cazata la un resort de 5 stele in statiunea Side, un oras grecesc antic pe coasta mediteraneană a Turciei situat la 78 km de Antalya.

Lotul deplasat de tehnicianul Ilie Poenaru este urmatorul :

Portari :
Paul Botas, Vlad Hantescu, Dragos Balauru

Fundasi :
Cosmin Achim, Bogdan Mitache,Andrei Poverlovici, Florin Maxim, Costel Rosu, Eugen Craciun, Sergiu Moga, Mircea Leasa

Mijlocasi :
Tiberiu Balan, Sorin Radoi, Dinu Todoran, Bogdan Barbu, George Călintaru, Codrut Lirca, Elvis Stan, Bogdan Vasile, Gabriel Deac, Daniel Novac, Alin Carstocea

Atacanti :
Adrian Balan, Mihai Vodut, Marius Ene, Marius Matei

Dinu TodoranChiar in dimineata plecarii, antrenorul secund si vedeta echipei, Dinu Todoran ne-a declarat urmatoarele :

„Pentru mine nu este nici primul dar nici ultumul cantonament, spun acest lucru pentru cei ca ma tachineaza in legatura cu varsta mea. Va fi o perioada de pregatire in care se va pune accentul pe antrenamentele cu mingea si pe jocurile amicale. Speram ca tot lotul sa fie apt, sa nu apara accidentari, iar echipa sa fie pregatita 100% pentru aceasta a doua parte a sezonului. Avem inca in minte startul ratat al sezonului de toamna (doua infrangeri in primele trei etape) si tocmai de aceea este foarte important ca echipa noastra sa fie in forma maxima la data primului meci, pe 28 februarie in deplasarea de la Braila”

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook