” Dansand in ploaie” – F.C. VOLUNTARI- S.C. Bacau 4-1

F.C. Voluntari a reusit sa sfideze sambata dimineata o vreme potrivnica fotbalului reusind realmente o partida excelenta in fata formatiei S.C. Bacau.

Un meci cu 5 goluri si numeroase faze de poarta in fata privirilor numarului 1 din fotbalul romanesc ,presedintele Federatiei Romane de Fotbal -Razvan Burleanu, secodat in loja oficiala de Gheorghe Chivorchian , secretar general F.R.F.

Atat cei prezenti la loja oficiala cat si cei aproximativ 600 de spectatori din tribune s-au putut bucura de o superba coregrafie 3D realizata de minunata noastra galerie, mesajul fiind unul cat se poate de sugestiv:”Magia in tribune o facem noi/ Promovarea o aduceti voi”

Antrenorul Ilie Poenaru a folosit urmatoarea formula:

V.Hantescu-B.Vasile, C. Achim,B.Mitache,F. Maxim,D. Novac, D.Todoran,A.Carstocea(54 Calintaru),M.Matei(67 A. Balan), M.Ene(78 G.Deac), M. Vodut.

Rezerve neutilizate: P.Botas-, A. Poverlovici,C.Lirca,C.Rosu.

bacau3

MIN 1 1-0 Meciul incepe furtunos, jucatorii lui Ilie Poenaru reusind sa deschida scorul dupa numai 47 de secunde atunci cand Maris Matei finalizeaza cu o superba lovitura de cap o centrare primita de pe partea dreapta de  la Dinu Todoran.

MIN 22 1-1 Replica echipei oaspete a venit la jumatatea primei reprize atunci cand George Punga preia din marginea careului si inscrie cu un sut plasat in stanga portarului Hantescu.

MIN 26. 2-1 Rezultatul de egalitate s-a mentinut doar patru minute, decarul echipei noastre Alin Carstocea inscrie dintr-o pozitie incomoda din dreapta, scapand singur cu portarul dupa un triunghi superb de pase cu Dinu Todoran si Marius Ene stabilind si scorul pauzei.

MIN84. 3-1 Diferenta minima s-a mentinut pana aproape de final atunci cand apararea oaspetilor a cedat atacurilor in valuri ale elevilor lui Ilie Poenaru; Cosmin Achim profita de o respingere in fata a portarului bacauan si inscrie din 6 metri.

MIN 90 4-1 Rezultatul final este stabilit de Gabriel Deac ce inscrie in ultimul minut de joc al timpului regulamentar din 2 metri dupa o respingere gresita a portarului oaspetilor.

In urma acestui rezultat F.C. Voluntari ramane lider in Liga a II-a Seria I inaintea inceperii turneului Play-Off cu un ecart de 7 puncte fata de urmatoarea clasata Academica Arges ce a reusit deasemenea o victorie facila 3-0 pe teren propriu impotriva echipe ACS Berceni.

Marius ENE: ”Sunt foarte fericit atat pentru jocul bun facut de noi cat si pentru obtinerea celor 3 puncte.A fost un meci dificil contra unei echipe valoroase disputat in conditii meteorologice nefavorabile.Am demonstrat ca altruismul, ambitia, concentrarea pot transforma dusurile reci in ‘DANS IN PLOAIE’. Trebuie sa ‘ramanem cu picioarele pe pamant’; ne asteapta 10 meciuri extrem de grele in play-off cu urmatoarele 5 clasate in serie si doar cu profesionalism ,dorinta si sarguinta ne putem atinge obiectivul:PROMOVAREA IN PRIMA LIGA! ”

 

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook