COMUNICAT

FC Voluntari a constatat cu surprindere împingerea sa din punct de vedere mediatic în malaxorul cluburilor aflate în insolvență, sau cu mari probleme financiare.
Deși sunt decizii care țin strict de politica internă a Clubului, menționăm că salariile fotbaliștilor au fost blocate doar ca urmare a rezultatelor negative înregistrate în perioada din urmă, precum și a poziției ocupate în clasament. Din momentul înființării Clubului Sportiv și implicit a secției de fotbal în anul 2010 este prima oară când se înregistrează restanțe salariale. Consiliul de Administrație al Clubului a decis să recurgă la o astfel de sancțiune în dorința de a redresa parcursul echipei de fotbal și a continua drumul către obiectivele stabilite la startul sezonului, respectiv accederea în play-off.
FC Voluntari are construit un buget cu care să poată participa în competiție și toate cheltuielile efectuate sunt strict legate de nevoile Clubului Sportiv. Nu există cheltuieli de altă natură având în vedere că din acest buget trebuie să își poată desfășura activitatea la Clubul Sportiv un număr de aproximativ 1700 de copii și juniori (600 la secția de fotbal și 1100 la handbal, baschet, go, karate, box, dans, tenis de masă, hochei pe iarbă, înot, volei, lupte și atletism-unde junioara Paula Constantin a devenit campioană națională la 3000 de metri în 2016), 45 de antrenori și instructori sportivi și nu în ultimul rând fotbaliștii aparținând echipelor aflate în Liga a IV-a, Liga a III-a și Liga I.
Pentru a reuși acoperirea acestor cheltuieli și a menține permanent bunul mers al unui astfel de angrenaj cu mii de rotițe, conducerea clubului chibzuiește și justifică legal fiecare leu cheltuit.

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!