CARREFOUR-SPONSORUL FOTBALIȘTILOR DE MÂINE

 

RPS_0303

 

În cadrul unei conferințe de presă organizată la baza sportivă din Pipera, concernul Carrefour a semnat un parteneriat cu FC Voluntari. Colaborarea este una de lungă durată și benefică pentru ambele părți, în contextul în care potențialii sponsori mai mult se îndepărtează de sportul Rege, iar aproape tot ceea ce înseamnă fotbal românesc se află în prag de insolvență.

RPS_0278

“Ne bucurăm să putem lua parte la un astfel de eveniment și în același timp să ne putem implica în activități de susținere a sportului romanesc. Această oportunitate este în concordanță cu unul dintre principiile companiei.
Carrefour Romania încurajează un mod de viață activ și, mai mult decât atât, susține sportul. Acest lucru a demonstrat-o și în susținerea echipelor de fotbal la nivel de juniori din peste 54 de orașe din țară pentru a contribui la dezvoltarea tinerilor fotbaliști prin campania lansată în luna iunie <<Carrefour – Sponsorul fotbaliștilor de mâine>>”, a declarat Ionel Nițoi la întâlnirea cu reprezentanții mass-media. În cadrul conferinței, Nițoi a primit în dar tricoul cu numărul 10 purtat chiar de către fostul internațional Florin Cernat.

RPS_0230

După semnarea parteneriatului, reprezentanții Carrefour au înmânat seturile de echipament destinate juniorilor care își desfășoară activitatea în cadrul Academiei de Fotbal.

RPS_0337

FacebookGoogle+Twitter

Comentează pe Facebook!

Facebook